Lansering av ny side!

Da er den nye versjonen ute på nett! Etter noen ukers intens arbeid, er vi altså ute med en total relansering av Tro og tvil. Dette må vi særlig takke Kjetil M. Bergem for, som har gjort en stor innsats for opprydningen!

Endelig har vi fått skikkelig system med mulighet for å gi kommentarer til hver enkelt artikkel på en god måte, innebygd søkemotor for å finne interessante artikler, endelig en designløsning vi er komfortable med, og så videre. Vi håper endringene vil falle i smak, og at siden med dette skal bli lettere og mer fristende å bruke.

Ønsker noen å komme med egne artikler til nettsiden tar vi gjerne imot dette. Bruk  kontaktskjemaet i kontakt oss. Er det en artikkel skrevet i Word/PDF ect så ordner vi det som vedlegg på epost. Vi kan ta i mot alle filtyper. Ris eller ros eller forslag til artikler tas også imot med takk!