Versjon 3.0

Vi har i påsken gått over til en endret design for å få bedre kontroll med en del tekniske aspekt på siden. Det er foreløpig ikke mye penere enn forrige versjon, men vi trengte utvide kategorier og forskjellige ting som vi ikke kunne tidligere. Artikler vil gradvis også oppdateres og vaskes i forhold til blant annet en del grafikk som forsvant i forrige versjon jamfør 1.0.

Apropos det så er nå den store treenighetsartikkelen under Liv og teologi –> Gud tatt ned. Den er omfattende oppdatert og revidert og vil gradvis publiseres på nytt i en forhåpentligvis litt mer leservennlig struktur. Første artikkel her kommer om en uke.

Døden er også flyttet vekk fra «Liv og teologi» og lagd som en ny hovedserie, noe blant annet dens popularitet gjør den fortjent til. I tillegg rulles en ny serie gradvis ut som er litt på siden av temaet ellers: Astronomi. Med bilder og grafikk er det over 50 sider materiale her og vi håper det blir til glede for noen og samtidig ikke blir forstyrrende for andre i forhold til vårt hovedfokus. Gi tilbakemelding på hva dere mener om denne serien som en del av Tro og tvil sin portefølje.